ITALIA LEEUWARDEN

ITALIA LEEUWARDEN Voor echte Italiaanse vlees, vis en deeggerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1221 beoordelingen
20 okt 2018 om 15:06 Heerlijke ruim belegde pizza's
15 okt 2018 om 15:27 De pizza was super! De lasagne viel helaas wat tegen.
14 okt 2018 om 21:34 Vriendelijke bezorger, lekkere pizza, perfect op tijd!!!!
12 okt 2018 om 18:15 The best delivery pizza place in the city in my opinion! The pizzas, lasagne, salads and bread are all amazing! Plus, the service is good and fast :3
30 sep 2018 om 12:38 Het was druk zaterdag avond, dan viel het me mee hoe snel de bestelling er was. Wij houden van goede piza's en die is er bij italia wel
28 sep 2018 om 22:25 De pizza was zoals altijd heel lekker. Ook de bezorging was top! Na 10 minuten stond de bezorger al voor de deur!!! Ik zou alleen de pizza gesneden willen hebben, verder helemaal super!
28 sep 2018 om 3:36 Pizza was erg slecht bestel er nooit meer de bodem was nat en week en de randen waren net rubber echt een vieze pizza
25 sep 2018 om 7:24 Pizza was wel lekker alleen de helft moeten weg gooien omdat ze extra krab sticks op mijn pizza hadden gedaan. Waarom geen idee ik lust geen krabsticks beetje teleurgesteld
22 sep 2018 om 18:02 Zoals altijd verrukkelijk
21 sep 2018 om 22:16 Lekkere pizza!
18 sep 2018 om 22:12 Heb vandaag een lasagne besteld, in de opmerkingen gezet met hoofdletters GEEN ham. Helaas is dit niet gelezen of vergeten, daardoor zat er toch ham in.
10 sep 2018 om 22:58 Top, goed warm en heel lekker. Een van de beste pizzas die ik in tijden gehad heb